225 ₴
Трикату панчоха/Trikatu churna — проста, але водночас унікальна суміш трьох індійських гострих спецій у рівних пропорціях.
Чорний перець, перець Піппалі та імбир.
Вона є стимулювальною й зігрівальною за своєю природою, врівноважує Капха дошу, чудово очищає шлунково-кишковий тракт і кров від токсинів, має антиалергенний, омолоджувальний, вітрогінний, відхаркувальний, бронхолітичний, потогінний, протизапальним, антигельмінтним ефектами, підвищує імунітет, афродизіак. В Аюрведі використовується переважно для позбавлення проблем у верхніх дихальних шляхах та поліпшення травлення.
Трикоту чадна/Trikatu churna добра для печінки, селезінки та підшлункової залози, стимулює шлунок до виробництва ферментів, посилює травний вогонь, необхідний для розщеплення їжі та всмоктування поживних речовин, знижує рівень холестерину, корисна під час здуття живота, кольок, болів у животі, метеоризму, диспепсії, анорексії, дизентерії, діареї, закрепів. Регулярне приймання цього продукту нормалізує апетит, допомагає в максимізації метаболічного процесу та зниженні маси тіла, що необхідно під час ожиріння.
Трикоту панчоха/Trikatu churna — також чудовий засіб для дихальної системи, позаяк омолоджує легені та виводить слиз з організму. Використовуйте, коли у Вас кашель, ускладнене дихання, астма, бронхіт, пневмонія, у разі нежитю, сінної лихоманки, алергічного риніту, захворювань горла, простудних захворювань, ангіне.
Чурна полезна у разі цукрового діабету, оскільки може підтримувати рівень глюкози в крові, у разі набряклості, депресії, безсоння, підтримує нормальний потік крові в клітинах організму, збільшує кількість сперматозоїдів, зміцнює репродуктивні функції, допомагає в підтримці здорового сексуального життя.
Спосіб застосування:
Для внутрішнього застосування (відповідно до аюрведичних трактатів):
0,5-1 ч. л. до, під час або після їди з теплою водою, медом, топленим олією (гхи) або за вказівкою аюрведичного фахівця. Через гострий смак краще приймати з медом як густу пасту або скочувати кульку, яку можна запити.
За бажання можна додавати в їжу як спецію, якщо в чистому вигляді смак для Вас занадто гострий.
Протипоказання: індивідуальна нестерпність компонентів, вагітність, лактація, підвищена кислотність або виразка шлунка. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з аюрведичним фахівцем. Перевищення зазначеної лікарем дози може спричинити подразнення шлунка та печіння, загострення гастриту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Shri Ganga |
Країна виробник | Індія |
Форма випуску | Порошок |
Вага (грам) | 50 |