Еколія — Олія з насіння гарбуза, 200 мл.
Гарбузова олія виводить токсини, загоює рани, оздоровлює всі системи організму... Вирізняється високим вмістом легкозасвоюваних білків, вітамінів (А, Е, Р, В1, В2, ВЗ, В6, В9, С, Р, Т, К), макро- та мікроелементів (понад 50) та інших необхідних для здоров'я людини біологічно активних речовин (фітостероли, фосфоліпіди, флавоноїди, хлорофіл та ін.)
Гарбузова олія корисна:
- для нормалізації обміну речовин;
- у разі атеросклерозу та ішемічної хвороби серця;
- у разі захворювань сечового міхура та аденома передміхурової залози;
- для зниження ризику розвитку хронічних запальних захворювань;
- під час хвороб, що супроводжуються порушеннями ліпідного обміну (ожежність, псоріаз, герпес, дерматит, екзема);
- у разі хронічних дифузних захворювань печінки;
- у разі холецистохолангіту, дискинезії жовчовивідних шляхів;
- для лікування гострого та хронічного гастриту печії;
- для виведення токсичних речовин з організму;
- для підтримки еластичності артерій і шкірних покривів.
Приймають гарбузову олію всередину за годину до їди або дві години після їди, не запиваючи, по 1 чайній ложці тричі на день (впродовж 4 тижнів).