Канченьар Гуггул (Kanchnar Guggul, Punarvasu), 60 таблеток
Канчар Гуггул традиційно використовується в індійці під час лікування збільшеної щитоподібної залози та інших залоз. Препарат підходить як у разі гіперфункціональної функції, так і ослабленої функції щитоподібної залози. Нормалізує вироблення тироксину (гормон щитоподібної залози). Препарат збільшує і зменшує вироблення гармона щитоподібної залози залежно від його концентрації. Препарат зменшує зоб. Канчар Гуггул ефективно знімає збільшення лімфатичних вузлів, використовується у разі шийного аденті під час лікування збільшення залоз загалом. Ефективно очищає лімфатичну систему від токсинів, надає стимулювальну дію на рух лімфи та виводить шкідливі речовини, що накопичилися в ній. Може бути дуже ефективним під час лікування забитих пазух через мляву роботу лімфатичної системи. Це найкращий вибір під час лікування захворювань лімфатичної системи.
Склад: Bauhilia tomentosa , Emblica officinnalis, Terminalia chebula, Terminalia belerica, Piper longum, Piper nigrum, Zingiber Officiale, Crateva religiosa, Cinnamomum zeylanicum, Elettaria Cardamomum, Commiphora mukul.
Показання Канчар Гуггул:
туберкульозний лімфаденіт, шийний лімфаденіт, виразки,
шкірні захворювання, фіброзно-кистозна мастопатія, фурункули, варикозне розширення вен.
Протипоказання: індивідуальна нестерпність препарату.
Застосування: 1-2 табл. 2 рази на день за 30 хвилин до їди. У разі фіброзно-кистозної мастопатії Канчар Гуггул вживання по 2 табл. вранці та ввечері, спільно з Дашмулою й Шатаварі — по 1 табл. вранці та ввечері, до їди. Курс 100 днів. Рекомендується дієта для Кафи. Під час фурункулів та інших шкірних захворювань Канчар Гуггул вживають спільно з трифалою або Трифалою Гуггул — по 2 табл. двічі на день, до їди. Мінімальний курс: 50 днів. У разі варикозного розширення вен застосовується по 1 табл. вранці та ввечері, упродовж місяця. Зовнішньо застосовується олія кунжутна, Маханараян або Сахачараді. Після двотижневої перерви повторити курс. Важливо дотримуватися суворої дієти, що виключає м'ясну їжу. Виробник: Punarvasu, Індія.