499 ₴
Чаванпраш Патандлячі приготовлений у найкращих традиціях аюрведи. Усі компоненти, що входять до його складу, вирощені на полях «Патанджалі-йоптах» — оздоровчого комплексу та науково-дослідного центру щодо впливу йоги й аюрведи на організм людини, на півночі Індії, у Харидварі. Засновником і керівником, якого є Свами Рамдел баба, відомий у всьому світі громадський діяч, практик і майстер йоги й аюрведи, автор понад 40 програм лікування за допомогою йоги й аюрведи найрізноманітніших захворювань, зокрема й онкологічних.
Трави та плоди вирощуються і збираються зі суворим дотриманням правил аюрведи, у певний час, відповідно до фаз місяця.
Амла — найпотужніший природний антиоксидант і імуномодулятор, найбагатше в природі джерело вітаміну C (до 3000 мг в одному плоді, що у 20 разів більше, ніж в апельсині). Також до складу входять безліч інших компонентів: ягід, фруктів, цілющих трав, олії гхи, меду, спецій, зокрема шафран — найдорожча спеція на землі, що поєднує в собі масу корисних властивостей.
Потужний природний антиоксидант і імуномодулятор. Найбагатша в природі джерело вітаміну С.
Приймати окремо від їжі.
Дорослим — 1 чайна ложка вранці та ввечері, запиваючи невеликою кількістю теплого молока.
Дітям — 0,5 чайної ложки вранці та ввечері.
Чаванпраш можна вживати й без молока, проте Аюрведа рекомендує приймати Чаванпраш із молоком, оскільки його дія посилюється в рази!
ПРОТИВОПОКАЗАННЯ: гастрит із підвищеною кислотністю, цукровий діабет, хронічний і гострий нефрит, пієлонефрит, алергія на мед, індивідуальна нестерпність інших компонентів.