60 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Корицею є внутрішня частина кори вічно зеленого дерева. Використовувані дуже часто палички кориці — це закручені у форму трубочок листи кориці. Зазвичай, довжина таких паличок становить від п'яти до дванадцяти сантиметрів, вони мають світло-коричневий колір, а також солодкий, теплий, м'який і дуже приємний аромат. Щодо смакових якостей, то вони трохи солодкуваті, злегка пекучі, але приємно зігрівальні.
Варто зазначити, що кориця є однією з найдавніших прянощів на всій нашій землі. Відомою вона була ще за часів Давньої Індії та Стародавнього Єгипту. На сьогодні найкращі палички кориці виробляють із цієї пряності, вирощеної на Цейлоні. Саме цейлоньську корицю вважають найкращою зараз. Пряність належить також до найсвятковіших. Корицю або палички кориці використовують разом із двома іншими прянощами, які входять до категорії різдвяних — ванільні та цитрусові.
За своєю структурою палички з кориці є досить твердими, а тому перемолоти їх у порошок для додавання в деякі страви важко. Але для цього є спеціальний мелений вигляд кориці. Щодо самих паличок, то вмілі господині зазначають, що одну паличку можна використовувати як приправу для напоїв і страв до чотирьох разів. Але за умови, якщо після кожного застосування ви ретельно промиватимете їх і висушуватимете.