261 ₴
Піппалі капсули — аюрведичний засіб, який містить дуже популярний в Індії довгий червоний перцю — піпали. Його палючий плід має багато лікувальних властивостей, і тому століттями його застосовують у традиційній східній медицині. До складу популярного на Сході засобу Трікату, який перекладається як « Tri спеції », окрім піппали містять чорний перець та імбир.
Піппалі надає, перш за все, місцево-роздражаючуюче, анальгезуюче стимулююююче, відхаркуюче, протипаразитарний вплив, стимулює відходження газів. Вважається афродізіаком, оскільки виявляється здатність стимулювати кровообіг, активуючи енергетку органів малого таза, за що підвищує лібідо.
Піппалі вважається чудовим стимулятором для роботи бронхолькової системи та органів ЖКТ. Він викликає сильний тепловий ефект, виводить мокроту та Аму (слізь). Підвищує і відновлює енергетичний тонус. Це ефективний антиоксидантний засіб для бронхолькової системи. У складі молочного відвару, ефективно при лікуванні бронхологочних захворювань, наприклад, туберкульозу, астми і бронхіту.
Дуже корисно з ранку натощування використовувати 100 мг з додаванням меду. Це стримує надмірну освіту слизу в органах травлення, що допомагає знижувати вагу, виводить слизову оболонку і сприяє більш ефективному засвоєнню інших ліків, а також поліпшує всмоктування корисних речовин з їжею.
Вказівки щодо застосування: респіраторні захворювання, симптоми простуди, риніт, кашель, бронхоличні захворювання, інфекції ротової порожнини, ларингіт, ангіна, захворювання суглобів, артрит, ревматізм, подагра, розлади шлунково-кизму, метеоризм, пухлини черевної порожнини, ішіас, глісна інфазія.
Активні інгредієнти:
Піппалі (Piper longum). Багаті на ефірні олії, алкалоїди та смоли, завдяки яким він володіє таким гострим-жгучим смаком, що використовуються в кулінарії, а мінерали і вітаміни додають йому ще й лікувальні властивості. Усі ці біологічні речовини, що входять до складу піппалу, надихають його сильними знешкоджуючими, антиоксидантними, антимікробними, антимікробними, тонізуючими властивостями. І саме завдяки їм, він ефективний при респіраторних вірусних інфекціях, ларингіті, ангіні. Його часто рекомендують при таких захворюваннях, як артрит, ревматизм, подагра.
Піппалі корисний при діабеті, лікує малярію, покращує травлення, стимулюється перистальтику кишечника, усуває запори і накопичення газів у кишечнику, нейтралізує гнилі мікроорганізми в ЖКТ, ефективно виводить паразитів і надлишок Ами з кишечника. Піппалі позитивно впливає на роботу печінки, усуваючи в ній застійні явища, активує роботу мозку, підвищує лібідо і зміцнює потенцію.
Іноді його в помірних кількостях призначають при неврологічних захворюваннях, епілепсії ішіасі, що стріляє болем у спині (люмбаго). Його також застосовують для пухлини в черевній порожнині. Піппалі здавна використовують як засіб, що дає потужний стимулюючий ефект. Ця піппали як прянощі в страві створює тепловий ефект на весь організм, активує його внутрішню енергію.
Інструкція за застосуванням: Приймати у капсулу по 1-2 капсулі (до 4-х капсул) 2-3 рази на день або за призначенням лікаря.
Протипоказ: гостріння виразної хвороби, гастрит, висока пітта, перегрів організму, запальні стан нирок та сечового міхура; з обережністю застосовувати ознаки анемії та алергічних реакцій.
Склад: Піппалі Чурна: Піппалі (Piper longum) - 100%
Основні | |
---|---|
Виробник | Sri Dharmasthala Manjuatheshwara |
Країна виробник | Індія |
Форма випуску | Капсули |
Кількість в упаковці | 40 шт. |