186 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Ця книга являє собою збірник теоретичних знань і практичних порад як для початківців вегетаріанців і вегетаріанців «зі стажем», так і для людей, які дотримуються традиційного харчування.
Під час написання книгикликалися кілька цілей:
— допомогти вегетаріанцю-початківцю безболісно перейти на живлення без м'яса;
— підвищити якість їжі та професіоналізм у кулінарних починаннях;
— розповісти про культуру вегетаріанства;
— дати уявлення про підбирання живлення, що дає змогу відповідально ставитися до здоров'я й відносин з оточуючими людьми;
— дати уявлення про логічне облаштування кухні та процес приготування їжі;
— подвигити читача до прояву творчості в кулінарії;
— систематизувати знання кухаря-професіоналу.
Вміст:
Пропозиція
Введення
Огляд продуктів
Навички кухаря
Облаштування кухні
Обробка продуктів і кулінарні прийоми
Робота з продуктами
Робота з рецептами та кулінарні розрахунки
Швидкість приготування
Добір меню
Основи сервірування
Вегетаріанство
Складники живлення
Висновки
Програми
Список невегетаріанських добавок та інгредієнтів Е
Поєднання продуктів
Поєднання продуктів із прянощами
Таблиця заходів і ваг (у грамах)