33 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Клітковина з насіння льону рекомендована для вживання як джерело макро- та мікроелементів Ca, P, Zn, S, Mg, Fe, Cu, Se, Ni, амінокислот, вітаміну Е, харчових волокон.
Вживається в раціонах дієтичного харчування, у разі тривалого вживання хіміотерапевтичних препаратів, ожиріння, діабету, високого рівня холестерину, для профілактики та лікування захворювань органів травлення, гельмінтозу.
Спосіб уживання: додавати до випікання, вафлі, тортів, млинців, каші та супів, різних салатів, фруктових та овочевих страв, молочних продуктів (кефір, сир, йогурт, молоко). Дуже незвичайний смак насіння льону надає соусам. Насіння льону зазвичай використовують разом із сумішшю соняшника та кунжутом.
Спосіб уживання: дорослим по 1-2 год. ложки на день. Додавати в страви, які не потребують термічної оброблення. Запивати достатньою кількістю воды.
Калорійність: на 100 г — 210 ккал
Білки - 22 г. жири - 4,8 г. вуглеводи - 19 г.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Эколия |
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Клітковина з насіння льону |
Вага (грам) | 200 |