33 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Калінджі (чорний кмин) використовується як антисептичний, знеболювальний, спазмолітичний, жовчогінний засіб, як додаткове джерело макро-елементів, рослинної клітковини для поліпшення імунітету, для оптимального функціонування органів травлення та гепатобіліарної системи, ендокринної та серцево-судинної системи.
Рекомендовано для вживання як джерело токоферолів, провітамінів групи А, В, Г, ензимів, флаваноїдів, дубильних речовин, мікро- та макроелементів (Ca, Fe, Cu Zn, P). "Зерна кмину зцілюють усі хвороби, крім смерті", ці слова належать пророку Мухаммеду.
для виробництва кондитерських виробів і напоїв застосовують як чорний перець, їхня перевага в тому, що вони не подразнюють слизову оболонку шлунка.
з обережністю приймати у разі виразкової хвороби шлунка, дванадцятипалої кишки, не специфічного виразкового коліту.
Спосіб застосування: дорослим і дітям від 14 років по 1 год. ложці двічі на день, запиваючи водою. Дітям із 3 років приймати по 1/3 год ложці двічі на день.
Калорійність: на 100 г — 244 ккал
Білки - 33 г. жири - 2,2 г. вуглеводи - 23 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Эколия |
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 кг |
Колір | Чорний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Клітковина |