59 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Клітковина з насіння кунжуту рекомендована для вживання як джерело клітковини, целюлози, пектину, фосфоліпідів, вітамінів Е, C, B1, B2, PP, мінеральних речовин, макро- та мікроелементів Ca, Na, K, Zn, Mg, Fe, Cu. Насіння кунжуту містить антиоксидант — сезамін. Він розчиняє дрібні жирові бляшки в кровоносних судинах, перешкоджає утворенню тромбів і закупорюванні судин, зменшує ризик атеросклерозу та цукрового діабету.
Фітин, що міститься в кунжуті, відновлює мінеральний баланс в організмі, через збою якого часто розвиваються хвороби суглобів, покращує роботу нервової системи.
Особливо корисні кунжутне насіння жінкам після сорока п'яти років через фітоестроген, що міститься в них.
Насіння кунжуту має здатність виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку та жовчних пігментів, сприяють зміцненню кісткової тканини, нігтів і волосся, нормалізують функції жовчовивідних шляхів.
Рекомендована добова доза насіння не більш ніж 20-30 г для дорослої людини.
Способ використання: по 1 ст. ложці 3 г. на день перед їжею, запиваючи водою. Дітям до 5 років - 1ч. ложка 1р. на день.
Основні | |
---|---|
Виробник | Эколия |
Країна виробник | Україна |
Вага | 200 г |
Склад | Кунжут |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Клітковина |