45 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Калінджі (чорний кмин) додають до перших і основних страв, у салати та випічку. Також він використовується під час маринування та консервації овочів і фруктів. Покращує діяльність мозку, використовується як сечогінний і жовчогінний засіб. Сприятливо впливає на зір. Підвищує імунітет. Має антидепресантні властивості.
Калінджі посилює рух рідин в організмі, може використовуватися як жовчогінний сечогінний засіб, а також для лікування шкірних захворювань і підвищення вироблення молока в матерів-годувальниць. Це ніжний тонік, що сприяє формуванню тонких структур мозку. Покращує зір. Мають антидепресивну дію.
Дія на емоційну сферу: покращує розумові процеси, дає оптимізм, радість, яскравість сприйняття навколишнього світу.
Вживати обережно під час: вагітності.
Чорний кмин чудово поєднується з овочевими стравами (картопля, морква, гарбуз), стравами з рису та супами з бобових. Каліннджі застосовують під час випікання хлібців, печива (посипають зверху та додають у саме тісто). Чорний кмин додають у солодкі страви. Насіння калінджі добре поєднується з такими ягодами, як полуниця, смородина, суниця.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 50 г |
Вага (грам) | 50 |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Роса-Фарм |
Тип спецій | Калінджі |