Аромакубіки Апельсин із корицею, 8 штук
Аромакубіки Апельсин із корицею — шалено апетитний аромат миттєво покращить настрій, відновить сили та подарує прекрасні хвилини насолоди.
Як використовувати Scented Cubes?
Критерій правильної ароматизації приміщення — вхідний чоловік відчуває аромат, але через кілька хвилин перестає його відчувати. Аромат у приміщенні має бути тонким і ненав'язливим.
- Аромалампа має бути 11-13 см заввишки. Це дасть Вам правильну температуру нагрівання, а отже, і повноцінний результат у використанні.
- Під час використання ароматичних кубиків Scented Cubes не потрібно додавати воду в лампу. Покладіть ароматичні кубики зверху в чашу, запаліть чайну свічку і розмістіть її всередині лампи. Після її нагрівання віск розплавиться й дасть аромат.
- Кількість ароматичних кубиків може варіюватися залежно від Вашого смаку, але ми рекомендуємо використовувати 4 кубики на приміщення площею 18 м2. Повторно ці кубики можна використовувати доти, поки Ви відчуваєте аромат. Якщо запаху ставати недостатньо, додайте кілька нових ароматичних кубиків, або замініть віск повністю.
- Заміна воску відбувається дуже легко. Коли віск застиг, легенько натисніть на його край і цілком вийміть. Якщо віск ще дає аромат, його можна відкласти й потім використовувати повторно.
Пропоновані нами аромати можна розділити на три основні категорії:
- До категорії «цитрусові» належать свіжі та легкі запахи, які відчуваються першими, але так само швидко відлітаються. Яскраві приклади: апельсин, бергамот, лимон, мандарин.
- До «квіткових» ароматів належать сильні, бентежні запахи, що помітно впливають на емоції. Наприклад, жасмин, лаванда, троянда, бузок.
- «Деревні» запахи — аромати дерев і коренів — теплі й одночасно строгі. Їх вирізняє шляхетність і вишуканість. Водночас аромати цієї категорії вирізняються великою стійкістю. Сюди належить кедр, кориця та сандал.
Ароматичні кубики Scented Cubes представлені широким вибором ароматів на будь-який смак. Вони прості у використанні та навіть дають змогу складати свої особисті, унікальні букети ароматів способом їх змішування.
Все, що необхідно знати під час змішування ароматів:
• Усі цитрусові аромати без проблем змішуються й добре поєднуються із запахами хвойних дерев.
• Характерний запах евкаліпта або м'яти перцевої можна зробити тоншим, додавши до нього витончений аромат лаванди.
• Прекрасно поєднуються квіткові аромати жасмину, ірису, лаванди, троянди та ромашки.
• Терпку ноту в композицію вносять кедр і сандал.