164 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Конопляна олія набуває дедалі більшої популярності, тим більше, що його дієтична та харчова цінність перевершує лляну олію, водночас використовують її аналогічно.
Конопляна олія багата на антиоксиданти, фітостерол, жиророзчинні вітаміни та мінеральні речовини.
Одна з найбільш корисних якостей конопляної олії — це вміст жирних поліненасичених кислот Омега-6 і Омега-3. Ці кислоти необхідні у разі серцево-судинних захворювань, хвороб нервової системи, а також ожиріння. Крім того, цю олію необхідно всім без винятку для профілактики цих хвороб, а для веганів це чудова можливість заповнити запаси необхідних речовин, які не надходять в організм у зв'язку з браком у харчуванні тваринних білків і жирів.
Антиоксиданти, що входять до складу олії, вбережуть від передчасного старіння шкіри. Жиророзчинні вітаміни та фітостероли потрібні абсолютно всім, особливо в такі значущі періоди життя, як: внутрішньоутробний, дитячий і старорічний.
Людям після операцій або ослабленим після важких захворювань конопляна олія, включена в щоденний раціон, допоможе швидше стати на ноги. Адже аж двадцять амінокислот, що входять до його складу, являють собою незамінне поєднання для стабілізації метаболічних процесів і підтримки в нормі всіх життєво важливих функцій організму.
У народній медицині застосування конопляної олії також дуже широке. Його використовують для лікування шкірних захворювань: екземи, псоріазу й акне. За допомогою цього продукту лікують захворювання верхніх дихальних шляхів, а також хвороби жовчного міхура, гормональні порушення, туберкульоз. Олія позитивно впливає на стан імунної системи.
Немає натуральнішого засобу для пом'якшення й живлення шкіри обличчя, ніж олія з конопляних насіння. З його допомогою можна неабияк поліпшити стан нігтьових пластин і волосяних цибулин. Тому сучасна натуральна та лікувальна косметика не є без цього чудового продукту.
Протипоказань до конопляної оливи практично немає, виняток становить лише індивідуальна нестерпність до неї.
Для збереження цілющих властивостей рекомендується вживати олію без кулінарного оброблення.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Эколия |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 200 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Форма випуску | Масло |