164 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Конопляне масло набуває все більшу популярність, тим більше, що його дієтична харчова цінність перевершує лляне масло, при цьому використовують його аналогічно.
Конопляне масло багате антиоксидантами, фітостероли, жиророзчинними вітамінами і мінеральними речовинами.
Одне з найбільш корисних якостей конопляного масла – це вміст жирних поліненасичених кислот Омега-6 і Омега-3. Ці кислоти необхідні при серцево-судинних захворюваннях, хворобах нервової системи, а також ожирінні. Крім того, це масло необхідно всім без винятку для профілактики цих хвороб, а для веганів це чудова можливість поповнити запаси необхідних речовин, які не надходять в організм у зв'язку з відсутністю в харчуванні тварин білків і жирів.
Антиоксиданти, що входять до складу масла, уберігають від передчасного старіння шкіри. Жиророзчинні вітаміни і фітостероли потрібні абсолютно всім, особливо в такі значущі періоди життя, як: внутрішньоутробний, дитячий і старечий.
Людям після операцій або ослабленим після важких захворювань конопляне масло, включене в щоденний раціон, допоможе швидше встати на ноги. Адже вхідні в його склад цілих двадцять амінокислот являють собою незамінний поєднання для стабілізації метаболічних процесів і підтримання в нормі всіх життєво важливих функцій організму.
У народній медицині застосування конопляного масла також досить широке. Його використовують для лікування шкірних захворювань: екземи, псоріазу та акне. За допомогою цього продукту лікують захворювання верхніх дихальних шляхів, а також хвороби жовчного міхура, гормональні порушення, туберкульоз. Олія позитивно впливає на стан імунної системи.
Немає більш натурального засобу для пом'якшення і живлення шкіри обличчя, ніж олія з конопляного насіння. З його допомогою можна значно поліпшити стан нігтьових пластин та волосяних цибулин. Тому сучасна натуральна лікувальна косметика не уявляється без цього чудового продукту.
Протипоказань до конопляному маслу практично немає, виняток становить лише індивідуальна непереносимість до нього.
В цілях збереження цілющих властивостей, рекомендується вживати олію без кулінарної обробки.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Эколия |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 200 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Форма випуску | Масло |